Kean-IT is een zelfstandige IT dienstverlener waarbij onze dienstverlening met name gericht is op de IT behoeften van de kleine tot middelgrote ondernemingen in het zakelijke segment. 
Onze slogan"Slim met IT" wordt met diverse diensten gerealiseerd.

 

Een deel van onze visie dat het "internet" een niet meer weg te denken plaats zal innemen in onze samenleving, zorgt ervoor dat veel van onze diensten dan ook gerelateerd zijn aan dit medium. Dagelijks worden we geconfronteerd met het feit dat "internet" al bijna even noodzakelijk is als het water uit de kraan of de stroomvoorziening.

Onze diensten bestrijken een breed gebied.
Onze keywords hierbij: duurzaamheid, goed te beheren, veiligheid, continuïteit, goede prijs-kwaliteit verhouding.

 

Vroeger was service nog gewoon.

Wij willen op dat  vlak vroegere tijden laten herleven door u weer dat ouderwetse gevoel van service te laten ervaren.

Door continue de ontwikkelingen op diverse vlakken te monitoren en actief te zoeken naar mogelijkheden om de ontwikkelingen aan onze dienstverlening te binden blijven we innovatief bezig.

 

De portfolio bestaat uit het leveren van internetverbindingen (DSL e.d.), de verzorging van diverse hosting producten zoals sites, applicaties en volledige Hosted Desktop werkomgevingen.
We verzorgen het netwerk onderhoud in de breedste zin van het woord, dus voor aanleg beheer, beveiliging en managed oplossingen bent u bij ons aan het juiste adres.
Dit alles wordt aangevuld met de levering van hard en software van vooraanstaande merken met een uitmuntende kwaliteit.

 

Een zeer in het oog springende activiteit is het product Overal Mijn Werkplek.

Voor u als ondernemer nu eens niet investeren en toch altijd snelle systemen... De basis is een Microsoft Windows omgeving maar hier komt duidelijk een verschuiving in.

 

Wij zijn voor onze relaties het totale aanspreekpunt voor alle zaken die betrekking hebben op de IT.
Onze ervaring is breed. We staan dan ook niet snel voor verrassingen. 
De ontwikkelingen in het IT segment gaan snel en door strategische partnerships met onze leveranciers aan te gaan zijn wij hierover altijd goed geïnformeerd. 
Wij zijn geregistreerd Microsoft partner en we kunnen leveren via een Microsoft SPLA overeenkomst.

 

In het hardware segment vindt u HP als ons huismerk, SonicWall voor security appliances (firewalls) waar wij ook voor gecertificeerd zijn. Ruckus en Alcatel zijn er voor de switching oplossingen.

 

De laatste jaren is een verschuiving in de dienstverlening merkbaar. Er komt een steeds grotere afhankelijkheid van het internet en de aangeboden diensten nemen fors toe.

Hiermee dan ook een sterke toename in de behoefte aan snelle verbindingen.

Dit was voor ons de reden om onze pijlen hier sterk op te richten en te beginnen met de uitrol van een bedrijfsnetwerk om bedrijven in het buitengebied van snel internet te voorzien.

Zie hier de geboorte van "Glas door de Lucht".

 

Op deze wijze vullen wij onze dienstverlening in. 

100% is ons doel. 

 

 Oprichter van Kean-IT is Peter Gerritsen,

kijk gerust even op zijn LinkedIn profiel pagina.

 

 

 

Voor nieuws gebruiken wij ook onze Facebookpagina.

Kijk dus ook daar gerust eens rond.